Трима мъже изхвърлиха на пътя близо 20 000 лв., откраднати от

...
Трима мъже изхвърлиха на пътя близо 20 000 лв., откраднати от
Коментари Харесай

Ограбиха възрастен мъж с 20 000 лв., а след това изхвърлиха парите му насред пътя

Трима мъже изхвърлиха на пътя близо 20 000 лева, откраднати от възрастен мъж. Те направили обира от вкъщи на индивида, при който правили ремонт. Мъжете са престъпно проявени и са арестувани. Предстои да им бъде желано непрекъснатото задържане под стража. 

Екшън сцената се разиграва в понеделник вечерта. Автомобилът на крадците е спрян за инспекция. 

" Автомобилът стопира и излизат трима души, които при излизането изхвърлят български банкноти и стартират да бягат. Служителите потеглят след тях и ги задържат. Автомобилът и лицата са приведени в РУ-Видин. Установено е, че те са престъпно проявени. Сумата е към 19 000 лева “, сподели комисар Валентин Ванков, шеф на " Гранична полиция " - Брегово.

Кражбата обаче е станала часове по рано от вкъщи на възрастен човек. 

" Тъй като индивидът е бил заключен, сигналът е подаден много по-късно. Грабежът е осъществен няколко часа преди подадения сигнал. Имали са свободен достъп до мястото, на което живее дядото. Познавали са го, защото месец и половина са правили ремонт на покрива му. Когато е взимал пари, с цел да се разплаща с тях, те са видели къде влиза и от кое място ги взима “, изясни ст. Комисар Петър Коцин, шеф на ОДМВР-Видин.

Тримата причинители са рецидивисти, като единият е излязъл от пандиза преди 3 месеца. Мъжете са от монтанско село и са на към 30 години, предава bTV.

По думите на полицията не е използвано принуждение против възрастния човек. Парите ще му бъдат върнати до месец време, споделиха от Окръжна прокуратура-Видин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР